2017

Shrnutí roku 2017

Co se nám stalo v roce 2017? Nebyl to rok nijak agilitně aktivní neboť jsem měla spousty jiných aktivit, které byly tentokrát přednější, ale i přesto tento rok shledávám za velice úspěšný. Určitě chci vyzvednout květnovou akci v Kyjově kde jsme strávily s Abey na agility parkuru nejvíce času a dalo nám to nejvíc zkušeností. Akce byla velice vydařená s lidmi, které mám opravdu ráda a s trenérkami, které mě opravdu motivují a posunují dál. Také jsem nechala Abey udělat genetické testy v Laboklinu, které dopadly skvěle. Fibinka s Lilinkou měly spíše agilitní pauzu. Byl to pro mě náročný rok hlavně po finanční stránce. Trénovala jsem převážně na našem hřišti. Skoro nikam jsme se nedostaly bohužel mi to zdravotní stránka nedovolila a zdraví mám přece jen jedno. Takže mě skoro pul rok bez agility nijak nechyběl ba naopak prospělo mi to srovnala jsem si myšlenky, pomazlila jsem víc všechny psy a věnovala jim víc společného času na procházkách s přáteli. Uzdravila jsem si z části bolavé koleno. Děti jsem vedla k dobrému vztahu s mými psy. A jak říkám nemůžu a nebudu si stěžovat, protože jsem šťastná přesně tak jak to mám teď. Takže se moc omlouvám Všem našim fanouškům za to, že jsem nebyla na stránkách nijak extra aktivní, že jste mě nepotkaly na každé agility akci, ale věnovala jsem svůj čas věcem, lidem a psům přesně tam kde to byla potřeba. Do Nového roku Vám Všem přeju hlavně zdraví Vám i Vašim milovaným. O zbytek se určitě postaráte sami. Já se budu těšit nejen na roli matky(psí), ale na spousty jiných plánovaných akcí co mě čekají. S láskou v srdci přeji Já a moje smečka…..

Říjen-Listopad- Bohužel jsme se nezůčastnili žádné agility akce ani ničeho zvláštního. Ale v Prosinci napíši shrnutí tohoto roku. Děkuji za Vaši přízeň.

Září – První víkend v Září ve spolupráci Domanínskými fotbalisty a Dog School Chvalnov jsme se rozhodli uspořádat oficiální závody s názvem Domanínská Raketa. Poprvé v této vesnici poprvé před fanoušky, kteří s tímto sportem nikdy nepřišli do kontaktu. Závody se vyvedly zůčastnilo se jich cca 70 závodníků. Nepřeberné množství fanoušků. Z řad dětí, ale i těch nejstarších. Rozhodčí stavěli krásné běhavé parkury. Sponzoři nám pomohli k tomu  aby se stali závody prestižními. Prostě tuto akci shledávám za velmi vydařenou a byla bych ráda kdyby se to stalo tradicí. 🙂 Fibinka nezahanbila svoji Domanínskou půdu a v neděli vyhrála co mohla a ještě se stala Domanínskou Raketou tedy nejrychlejším medium psem nedělního dne.

Srpen – Celkem pohodový měsíc a také účast na táboře ve Chvalnově. Ebynka šlapala jako hodinky jsem na nic moc moc pyšná. Jsou chvíle jako byla tahle kdy jsem si říkala, že to za to stojí pak nastanou zase chvilky kdybych se na to nejraději vykašlala. Hold je to život. Jednou nahoře pak zase dole. Ale krásné video Zde  Bohužel okolnosti nás donutily odjet dříve. Uvidíme zda-li se příští rok zůčastníme?

Červen/Červenec – Jsme se věnovaly dornování a nápravě bolavých částí našich psíků. Koupání a procházkování. A také jsme se zůčastnily intenzivky s Nikol Vydrovou v Zlechově.

Květen – V Květnu bylo veselo, ale největší novinkou v tomto měsíci bylo, že jsme se s Abey zůčastnily bonitace v Litoměřicích kde nás posuzoval pan Krinke a Abey se stala chovnou fenou. Za což jsem velmi ráda a budu se těšit na naše chovatelské plány. Ke konci měsíce jsme se přihlásily na soustředění s Nikol Vydrovou a Eliškou Panáčovou. Abey udělala spousty práce jakož i já 😀 A moc jsme si to užily. Mám tyto dvě trenérky opravdu ráda a moc ráda s nimi trávím čas nejen trénováním. ♥

Duben – Hodonínské závody opět jsem vzala obě holky. A obou holek bylo znát soustředění a že je ta tráva prostě lepšejší. Pískal Slovenský rozhodčí Palo Roháček. Aaaaaa Fibinka si splnila druhý rok v A3 pro titul Champion. Budu doufat, že za rok se nám povede splnit poslední tři zkoušky a Fibinka se bude moci pyšnit titulem A3CH před jménem. 🙂 Pokud bude dobré načasování plánuji v průběhu roku FB kastrovat tak snad co nejdřív. Co se týče Eby. Trochu byla rozlítaná, ale i tak se ji vedlo a s jejími běhy jsem moc spokojená. Abychom se s Eby sžily a vyzkoušely co nejvíc zázemí nahlásila sem ji na již tradiční závody ve Zlechově. I když byla Eby soustředěná a šikovná nedařilo se nám a vždy se našla nějaká skulinka. Doběhla jen jeden běh na 4místě. Ale jsem na ni pyšná náš vztah se prohlubuje a konečně si začínáme na parkuru rozumět. Tady přikládám video z Hodonína a Intenzivky

Březen – Závody Těšánky potřetí. Opět jsem si s Fibi nesplnila potřebnou zkoušku. Jde prostě jen o to, že čím víc to chci mít z sebou tím hůř se mi na tom pracuje 😀 Takže jedeme dál a zkusíme to na jiných závodech. Eby se zase trochu snažila víc a jeden běh DIS a druhý běh 6tá. Další závody na trávě.

Únor – Druhé Ebynky závody za náma. Musím říct, že naše souhra byla o něco lepší. Jsem ráda, že to jde znát. První běh DIS. Druhý běh 4/16. Bohužel s Fibinkou jsem si nesplnila potřebnou zkoušku.

Leden – Velký měsíc před námi. Náš milovaný odchovanec z vrhu C 20.1. odjíždí k naší milované kamarádce Terezce a bude mu dělat společnost báječná Amenitka. Jsem ráda za to jaký Cookie je a kdo sním stráví ty nejlepší roky. Opravdu jsem si nemohla přát lepšího majitele. Jako bonus budu neustále Cookieho potkávat na trenincích. Přeji mu do života jen to nejlepší.

 

Komentáře jsou uzavřeny.